Startpagina > Service > Speciale Behuizingen
FIBOX Make Difficult Easy

Behuizing in speciale uitvoeringen kan men indelen in drie verschillende categorie├źn: oppervlakte behandeling, aangepaste kleuren en maatwerk van speciale behuizingen.

In kleinere volumen, kan Fibox de kleur aanpassen door de behuizing te lakken. Markering is ook mogelijk. Aan EMC-bescherming van kunststof behuizingen kan worden voldaan met speciale geleidende lak die aan de binnenzijde van de behuizing wordt gespoten i.c.m. de montage van een met zilver gevulde elastomeer pakking.

Special

Bij de productie grotere volumen, wordt een aangepaste kleur door spuitgieten met de geschikte grondstoffen verkregen. Spuitgieten is voordeliger dan lakken bij grotere aantallen; productiegang van 1000 stuks of meer.

Voor grotere volumen (OEM), is het vaak mogelijk aan de specifieke vereisten van de klant te voldoen.

Aangepaste matrijzen kan men onderverdelen in twee categorie├źn. De eerste is het aanpassen van een matrijs van een bestaand Fibox product. Deze methode kan gebruik maken van het uitwisselen van inzetstukken en aangepaste bestaande matrijzen of het vervaardigen van een volledige nieuwe matrijs dat op een bestaande basis of deksel past.

De tweede categorie is de vervaardiging van een volledige nieuwe matrijs. Fibox heeft de mogelijkheid hoge precisiegietvormen te ontwerpen en toe te passen door het inspuiten van 1,2 of 3 componenten. Insert molding en in-mold-decoration zijn mogelijk.

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy