Startpagina > Bedrijfsinformatie
FIBOX Make Difficult Easy

 

40 Jaar Ervaring in Productontwikkeling

FIBOX, een particuliere Finse onderneming, is een van de grootste behuizingfabrikanten ter wereld. Fibox is marktleider op het gebied van thermoplastische behuizingen ter bescherming van elektrische en elektronische componenten die worden gebruikt in agressieve omgevingen. FIBOX behuizingen worden gefabriceerd in moderne fabrieken in Finland, Duitsland en Zuid-Korea.

In 1966, introduceerde FIBOX de eerste modulaire behuizingen van polycarbonaat kunststoffen, middels het spuitgietproces. Met deze behuizingen begon een nieuw tijdperk in de paneelbouw. Betrokkenheid met voortdurende productverbetering en -ontwikkeling, vanaf het begin, gaf voeding aan de snelle en indrukwekkende groei van ons bedrijf.


Production

Wat uw toepassing ook is, de FIBOX behuizingenfamilie kenmerkt zich door de grootste sortering van hoge kwaliteitsbehuizingen voor de omkasting en bescherming van elektrische en elektronische componenten en systemen. Behuizingen kunnen standaard vanuit voorraad worden geleverd of worden aangepast aan uw exacte specificaties.

Fibox Oy Ab stelt zichzelf hoge kwaliteitseisen en daarom werken we met alle bedrijfsprocessen, al sinds 1992, volgens de ISO 9001: 2000 kwaliteitsstandaard. Fibox onderwerpt haar producten vrijwillig aan proefnemingen door derden en onze actuele lijst van derden heeft veel vermeldingen, zoals; UL, FIMKO, DNV, LR, etc. Fibox behuizingen voldoen aan EN 60529.

Voortdurende Productontwikkeling

Het standaard productassortiment van Fibox bestaat uit meer dan 1000 verschillende behuizingen gemaakt van polycarbonaat, ABS, glasvezel en aluminium. Fibox heeft een leidinggevende rol in de industrie met de ontwikkeling van zowel nieuwe producten als nieuwe technologieƫn voor het vormen van thermoplastische behuizingen. Fibox beschouwt spuitgiettechnologie als een essentieel onderdeel van productontwikkeling.

Zo is de FIBOX MNX behuizing, bijvoorbeeld, de eerste die gebruikt maakt van directe inspuiting van het pakkingmateriaal tijdens de vorming van het behuizinglichaam. Dit nieuwe proces staat borg voor een precies gietproces van de pakking, hoge beschermingsgraden van de behuizing zijn hierdoor gegarandeerd. Fibox is de enige fabrikant die deze technologie bij behuizingen toepast.

De nadruk die FIBOX legt op het gebruik van uitwisselbare inzetstukken bij het spuitgietproces, is een tweede voorbeeld. Hoewel kostbaarder, dit type van gietvormen biedt onze OEM-klanten rendabele alternatieven voor het aanpassen van standaard behuizingen aan hun specifieke behoeften.

Nog belangrijker dan technisch leiderschap, is de inzet van FIBOX, klantbehoeften te begrijpen. Elk product is ontworpen in nauwe samenwerking met onze klant. Wij gebruiken input van klanten van over de hele wereld voor het creƫren van nieuwe series behuizingen, handige accessoires en voortdurende productverbetering en -uitbreidingen.

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy